Özel Çağdaş Bilgi Okulları | Kurumsal

Biz Kimiz ?

Gaziantep\'te bir grup öğretmenle, eğitime gönül vermiş iş adamlarımız Ocak 2002\'de bir araya gelerek; Türk milli eğitiminin genel amaçları, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda eğitim verecek bir Özel Okul kurmanın düşünsel temelini atarlar. 06.04.2002 tarihinde Özel Çağdaş Bilgi Eğitim Hizmetleri A.Ş. kurulur. 2002 - 2003 Eğitim - Öğretim yılına 211 öğrenci ile faaliyete başlayan okulumuzda bugün 600 civarında öğrenci bulunmaktadır. Anasınıfı, ilkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi ile tam bir eğitim merkezine dönüşen ÖZEL ÇAĞDAŞ BİLGİ OKULLARI öğrencilerinin başarılarıyla onurlandırılmaya devam edecektir.

Eğitim Birimlerimiz

NEDEN BİZ ?

Eğitim Kadromuz

Kurumumuzda çalışan uzman personel ekibimizin tamamı en az lisans ve master düzeyindedir. Deneyimli ve dinamik ekimizle uzun süredir birlikte çalışmaktayız.

Değerler

Derslerin ötesinde öğrencilerine dürüstlüğe değer vermeyi, demokratik özgürlüğün sorumluluk bilincine bağlı olduğunu ve sorumluluğun diğer bireylerin hak ve özgürlüklerine saygı duymakla başlayacağını öğretmeyi hedeflemektedir.

Eğitim Kalitemiz

Kurumumuzda bilinen eğitim yöntem ve tekniklerinin yanında etkinliğini test etmiş olduğumuz güncel, destekleyici eğitim, yöntem ve teknikleri de kullanılmaktadır.

Eğitim Hizmetlerimiz

Kurumumuzda eğitim hizmetleri çocuklarımız için kalıcı ve eğlenceli bir sürece dönüştüren zengin materyal ve oyuncak setleriyle sunulmaktadır.

Hijyenik Sınıflar

Sınıflarımız covide karşı dezenvekte edilmiş ve gerekli önlemler alınmıştır.

Ulaşım Olanakları

Merkezimiz Ankara'nın her bölgesinden kolaylıkla ulaşılabilir bir konumdadır.

Kayıt Formu

Galerimiz

COVİD-19 ÖNLEMLERİMİZ

Detenfekte Öğrenciler

Giriş ve çıkışlarda öğrencilerin elleri dezenfekte edilir.

Maskesiz Girilemez

Okulumuzda maskesiz gezilmesi kesinlikle yasaktır.

Temas Yok

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz arasında temas olmayacaktır.

Virüsten Korunacağız

Aldığımız önlemler kapsamında virüs riskini minimalize ediyoruz.

Eğitimde çağdaş düşüncede özgür..

Özel Çağdaş Bilgi Okulları